EXCELLENT SME

Excellent Small and Medium Enterprise Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija Kolor Pres, u čijem je vlasništvu ova verifikovana stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje ovog sertifikata je bonitetna ocena i redovni nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface.

read more

Bobst VISIONFOLD

Sljedeća generacija BOBST lepilice. Najnovija tehnologija je primenjena tako da proizvođači ambalaže mogu dobiti maksimalnu korist iz modularno dizajnirane proizvodne linije. VISIONFOLD omogućava veliki raspon stilova, veličina i materijala. VISIONFOLD 50 80 110 Data sheet (1224 downloads)

read more

Xerox DocuColor 250

Xerox DocuColor 250 sistem za digitalnu štampu je profesionalno rešenje u oblasti kolorne digitalne štampe u kome su integrisane najsavremenije tehnologije. Xerox DocuColor 250 je proizvod Xerox-ovih dugogorišnjih istraživanja i razvoja sistema za digitalnu štampu. Sistem ima kvalitet štampe i produktivnost produkcione štamparske mašine poslednje generacije.       Product...

read more

VARIMATRIX 105 CS

Štanc automat sa istrgavanjem, brzine 7000 tabaka na sat, pritiska 300 tona

read more

Pratimo tokove…

Sajt www.kolorpres.com i www.kolorpres.rs od danas i na mobilnom telefonu. Verzija sajta za mobilni telefon je prilagodjena i optimizovana za prikaz na manjim ekranima, rasterećena grafikom, tako da korisnik može brže doći do željenih podataka.

read more

Budite naši gosti

Naše reference su: Atlantic grupa, Coca-Cola, Telenor, Carlsberg, Pertini toys itd. Kolor Pres izvozi preko 30% svoje ukupne proizvodnje što nas svrstava među najveće izvoznike i to izvoznike u Evropsku uniju. Od 01.12.2010. godine posedujemo i sertifikat o položenom ispitu za Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 što predstavlja naš veliki korak ka  poboljšanju ispunjenosti svih zahteva koji dođu do nas.

read more